MS-ers komen bij elkaar

BUDEL – Op woensdag 8 mei vindt de halfjaarlijkse bijeenkomst plaats. Deze avond is niet alleen voor mensen met MS en hun directe relaties, maar voor iedereen die op een of andere manier belangstelling heeft voor de thema’s van deze avond: Voetreflextherapie

Voor deze bijeenkomst hebben we Laura Compen-Fonteyn en Antoinette Lemmens-van Gils bereid gevonden om een presentatie te geven.  Laura en Antoinette zijn beiden werkzaam in de reguliere gezondheidszorg. Vanuit hun werk zijn ze terecht gekomen bij voetreflexologie. Laura en Antoinette hebben hun eigen praktijk met als basis voetreflextherapie, maar bieden ook andere behandelingswijzen zoals massages, bachbloesems en voedingsadviezen.
Laura en Antoinette zullen in hun presentatie nader ingaan op het belang van voetreflextherapie en andere natuurgeneeskundige behandelingswijzen.
Dit gaat weer een interessante avond worden! Na dit informatieve gedeelte is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. 

Zeer aan te raden, voor meer informatie, is een bezoek aan hun website: www.voetreflextherapielaura.nl en www.stapvoorstapvoetreflex.nl
 De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 8 mei in Café-Zaal De Bellevue, Maarheezerweg 1 en begint om 19.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan van Moorsel, 0031 6 30131820. Mailen kan ook: jfmoorsel1959@kpnmail.nl