Open stadswandeling  in weert

WEERT – Op zondag 12 mei is er weer een open stadswandeling in Weert. Het betreft ditmaal een Maria-wandeling. Loop eens met de Weerter gidsen mee, door het centrum van de stad. De wandelaars blijven vlakbij de huidige singels. De gids zal u overal wijzen op de aanwezigheid van de beelden, schilderijen etc. van de heilige maagd Maria. Natuurlijk wordt daarbij de achtergrond van deze Maria-verering aan de deelnemers uitgelegd. Naast het verleden krijgt het heden ook volop aandacht. Weert is immers een bruisende stad, die aan haar toekomst werkt! 

Nieuwsgierig? Loop dan eens met de stadsgids mee.  De kosten bedragen € 3,– p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis).  De wandeling duurt ca. 1,5 uur. Vertrekpunt: om 14.00 uur op de Markt bij de ingang van de Sint Martinuskerk te Weert.  Het is uiteraard ook mogelijk om op een voor u geschikte datum en tijd een stadswandeling te boeken. Ook een culinaire stadswandeling behoort tot de mogelijkheden. Zie onze website www.stadsgidsenweert.nl