Winnaars Moederdagactie HAC Weekblad

REGIO – Zondag 12 mei vieren we mama! Deze week zetten we dan ook alle mama’s in het zonnetje op onze speciale Moederdagpagina’s. En dat is nog niet alles want deze keer mogen we maar liefst 5 mama’s extra gelukkig maken met mooie prijzen! Kijk snel of er bij jouw foto een vermelding staat en kijk welke prijs jij mag komen ophalen op het kantoor van HAC Weekblad (Bosstraat 76 in Hamont)! 

  1. Gelaatsverzorging bij Schoonheidsinstituut Driesen in Hamont, een verzorgingsproduct van Shiseido en een wasbeurt bij de Carwash Club in Neerpelt
  2. Gelaatsverzorging bij Schoonheidsinstituut Driesen in Hamont, een verzorgingsproduct van Shiseido en een wasbeurt bij de Carwash Club in Neerpelt
  3. Een luxe ontbijtmand, geschonken door Hilde’s Party Service in Hamont en een waardebon van Verspaandonk Heren- en Damesmode in Budel.
  4. Een uitgebreid cadeaupakket, geschonken door Etos Budel en een waardebon van Verspaandonk Heren- en Damesmode in Budel.
  5. Een uitgebreid cadeaupakket, geschonken door Etos Budel en een waardebon van Verspaandonk Heren- en Damesmode in Budel.