Winnaars Paasspel HAC Weekblad

REGIO – Bijna 100 lezers hebben deelgenomen aan ons Paasspel. En terecht, want er waren ook mooie prijzen mee te winnen! Uit alle correcte inzendingen werden met de eerlijke hand drie winnaars gekozen. Wendy Vandeweyer is de winnares geworden van een picknick-koffer, uitgerust met bestek en serviesgoed, een waardebon van Verspaandonk Heren- en Damesmode in Budel en een wasbeurt van de Carwash Club in Neerpelt. Sanne van Moll kan gaan smullen van een luxe ontbijtmand, geschonken door Hilde’s Party Service in Hamont, kan gaan shoppen bij Verspaandonk Heren- en Damesmode en ook haar wagen voorzien van een wasbeurt dankzij de Carwash Club. En dan is er nog Ellen Vandekerkhof! Zij mag een goed feestje gaan bouwen want ze wint een kinderfeestje voor 12 personen van M’inc, inclusief schminken, glitter-tattoos en ballonnen plooien. Maar dat is nog niet alles, want ook Ellen krijgt er een waardebon bij van Verspaandonk Mode en een wasbeurt bij de Carwash Club! Alle prijzen zijn vanaf vrijdag 10 mei op te halen op het kantoor van HAC Weekblad (Bosstraat 76 in Hamont).