Retro en house op Hennemeeuwis

SINT-HUIBRECHTS-LILLE – Op de eerste dag van juni kan je in Sint-Huibrechts-Lille terecht voor een gezonde dosis retro en house-klassiekers. Masquerade Classix, die zich de voorbije jaren als vaste uitgaansgelegenheid heeft uitgegroeid pakt nogmaals uit met een super affiche.

Op het festivalterrein in Pelt zullen zaterdag 1 juni de hele namiddag en avond dance weerklinken uit de boxen. Over de dag en nacht worden verschillende artiesten verspreid over één podium. Dit is ook volledig overdekt, natuurlijk hoopt de organisatie op fantastisch weer, maar indien het minder zou zijn kun je droog feesten. 

De muziek zal verzorgd worden door vaste waarden in de retro-wereld. Bountyhunter, Franky Kloeck, Jan vervloet en A-tom-X draaien de voorbije jaren nationaal alles plat en hadden zelfs internationaal succes. Op deze manier zijn ze zo ook uitgegroeid tot iconen van de Belgische retro-muziek.  

Voor de complete beleving zet de organisatie Funkion One Soundsystem neer. Deze staan wereldwijd bekend voor hun kwalitatief geluid. Dit samen met een strak podium en lichtspektakel zal de festivalgangers volledig in de juiste sferen brengen. Voor informatie over het festival zelf of over de tickets kunt u terecht op de facebook pagina van Masquerade Classix. 

Foto affiche classix