Gratis Kunst Beleven in Weert

WEERT – Op 25 en 26 mei is er in Weert Open Atelier en Beeldentuin van  Gerard van den Oetelaar. Dit jaar is het thema ‘Amazing Project Glas en Licht’. Daarnaast zijn er hardstenen beelden van Walter van den Biggelaar te zien. Kasper de Gouw stelt beelden in brons tentoon en Till Till  exposeer met ‘Zilver Sier-raadsels’. Gerard van den Oetelaar  tenslotte komt met ‘materie-schilderen en vrouwelijk naakt’.  Naast de materie schilderijen van Gerard die in de Musea van Rusland en Maleisië hangen, toont hij voor het eerst sinds 

35 jaar zijn vrouwelijke naakten, waarmee hij nu voor het eerst naar buiten treedt. Deze vrouwelijke naakten heeft hij vrij abstract weergegeven, wat past binnen zijn beeldtaal.

Gerard werd door de Russische Malevich Foundation in 1994 uitgenodigd, vanwege zijn `Vernieuwde en Ongrijpbare stijl` Momenteel hangen zijn materie schilderijen in tien  Musea van Rusland en Maleisië. Op 25 en 26 mei bent U van harte welkom van 11 tot 17.00 uur

Industriekade 29 te Weert.