Voor iedereen die lid is van c.v. Buulder Buk

BUDEL – Dit is een oproep aan alle leden van c.v. Buulder Buk om aanwezig te zijn bij de algemene ledenvergadering op woensdag 22 mei om 20.30 uur begint in residentie De Bonte Os. De carnavalsvereniging hoopt dat er veel leden zijn die zich geroepen voelen om actief mee te praten, te denken en te beslissen. De Buulder Buk hebben een mooi seizoen achter de rug samen met Prins Tijn I, Prinses Astrid, de adjudanten Giel en Frank, Jeugdprins Niek, Jeugdprinses Yara, de Raad van Elf met de Dames en iedereen die carnaval in Buul viert met ‘Gevuul voor Buul’. We kunnen terugkijken op een bijzondere tijd die begon met de aftrap bij ‘Ut Get Beginne’ en doorging tot het haringhappen op aswoensdag bij het prinsenpaar. En nu wordt er vooruit gekeken. Op naar een nieuw carnavalsseizoen met een bijzonder tintje. Want 6 keer 11 moet gevierd worden en de voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels al weer van start gegaan. Het bestuur van c.v. Buulder Buk met alle vrijwilligers en medewerkers voor en achter de schermen willen er samen iets moois van maken en hopen dat er ook veel leden zijn die actief willen bijdragen. Wil je de agenda ontvangen voor de ledenvergadering dan kun je een email sturen naar info@buulderbuk.nl. Tussentijds kun je onze activiteiten blijven volgen op www.buulderbuk.nl of op de Facebookpagina.