Zomeravond voetbalcompetitie

BUDEL-DORPLEIN – Elke woensdag en donderdagavond wordt gespeeld op de velden van Rood-Wit’67 voor de zomeravondvoetbalcompetitie. Sinds afgelopen week is er een nieuwe nummer één…Hensen Services de nieuwe koploper in de BZA-Buul zomeravondcompetitie 

Brabant Totaal Afbouw – Heikanters: 2-2

De teams gaven elkaar vanaf het begin geen duimbreed toe. Goed keeperswerk van bij beide teams voorkwam een score die veel hoger uitviel.

In de eerste helft kwam Heikanters tweemaal op voorsprong. Na de 0-1 wist Brabant Totaal Afbouw de gelijkmaker te scoren, maar kon niet voorkomen dat bij rust 1-2 op het scorebord stond.
Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Brabant Totaal Afbouw probeerde met man en macht de gelijkmaker te scoren, terwijl Heikanters van de ruimte achterin probeerden te profiteren.

Het duurde tot kort voor het einde voordat de verdiende gelijkmaker gescoord werd.

Tim Recruitment / de Wielerbaan –  Rood Wit’67 – 2: 1-7

Een duel uit de onderste regionen omdat beide teams nog geen punten wisten te scoren. In de eerste helft ging het redelijk gelijk op, maar was het  Rood Wit’67 – 2 dat een doelpunt wist te scoren. 

Na rust bleek hun conditie zoveel beter dat redelijk makkelijk naar een ruime voorsprong werd uitgelopen, voordat Tim Recruitment / de Wielerbaan de eretreffer kon plaatsen.

FC Verhoeven Dakdekkers BV – ECC: 1-2

ECC had vorige week de eerste punten gepakt en dat smaakte duidelijk naar meer. Ze moesten tegen FC Verhoeven Dakdekkers tot het uiterste gaan. 

Dat deden ze dan ook en haalden op die manier wederom 3 punten binnen en klimmen zo op de ranglijst.

Van Hunsel&Govers – Edah Boys: 1-0

Deze wedstrijd was erg spannend, hoewel er niet veel gescoord werd. Er waren waren weliswaar kansen over en weer, maar de keepers wisten hun doel goed schoon te houden.

Uiteindelijk moest de keeper van Edah Boys toch eenmaal capituleren. Zo blijft van Hunsel & Govers in de race om de titelstrijd. 

Hensen Services – Rood-Wit 67 -1: 6-3

Vanaf het begin liet Hensen Services merken dat ze voor de overwinning gingen, zoals we van hen gewend zijn.

Dat leidde af en toe tot behoorlijk pittige duels. Rood-Wit 67-1 bood goed weerstand, maar moest uiteindelijk toch de meerdere erkennen in Hensen Services.

Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook

terecht op de website: http://bza-buul.webs.com/