Oktoberfest op 25 mei in Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Nog ruim 14 dagen en dan vieren De Toeters uit Budel-Schoot hun 66 jarig jubileum op het Stationsplein in Budel-Schoot. Vorige week informeerden we iedereen over het programma van zondag 26 mei. Deze week kijken we alvast vooruit naar zaterdag 25 mei als Budel-Schoot in Tiroler sferen is. De Toeters gaan een poging wagen om het hele programma in een heuse Tiroler tent te laten plaatsvinden. Vanaf 19:00 uur zal de feesttent geopend zijn voor de eerste gasten, die zeker willen zijn van een goede plaats in de tent. Vanaf die tijd zal dj Frank Groenen zorgen dat alle gasten zich meteen welkom voelen. Om klokslag 21:00 uur begint de 10-koppige band “Die Powerhosen.” Deze fantastische feestband stond het afgelopen jaar ook op de Oktoberfesten in Soerendonk waar ze de tent flink los kregen! Op de site van de band (www.diepowerhosen.nl) geven ze aan dat het “knallen wordt met de allerbeste Bombenhits aus Deutschland.” Van Heino tot Helene Fischer, alles zal live op het podium te zien en horen zijn! Wanneer je de filmpjes op hun site ziet kun je alvast in “die Stimmung” komen! De Toeters kunnen niet wachten om er samen met “De Manboer en Die Powerhosen” een grandioos feest van te maken wat doorgaat tot de klok van 1:00 uur. Natuurlijk worden er, zoals het hoort op een Oktoberfest, halve liters getapt! 

Je koopt een halve liter pul (met pulbon) en wanneer je naar huis gaat en je levert je pul met de pulbon in dan krijg je natuurlijk je geld weer terug! Natuurlijk kun je ook pinnen! 

De entree is helemaal gratis en we geven vooraf duidelijk aan dat vol = vol is. We raden iedereen aan om dus tijdig aanwezig te zijn, deze unieke feestavond mee mag je niet missen! Legitimatie is verplicht en er wordt natuurlijk gewerkt met een bandjessysteem, immers onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken!

Ooo ja, we zouden het fantastisch vinden als alle gasten in gepaste kleding naar het Oktoberfest gaan komen. De Toeters geven natuurlijk zelf het voorbeeld, ze zijn zelfs al aan het oefenen met jodelen! Het moet niet gekker worden: “Oktoberfest op 26 mei, met halve liters, pommes und wurst erbij!” 

66 jaar De Toeters (www.cvdetoeters.nl) op 25 en 26 mei in de feesttent op het Stationsplein in Budel-Schoot!