Zelf meefietsen bij de Mijl van Mares

MAARHEEZE – Op zaterdag 3 augustus vindt de 58e Mijl van Mares plaats. Zoals ieder jaar komen de profs als laatste aan de start, maar vóór die tijd zijn er meerdere mogelijkheden om zélf deel te nemen! De jeugd dendert tijdens de Rabo Dikke Banden Race weer over het parcours. De volwassen wielerliefhebber heeft zelfs drie geweldige mogelijkheden om mee te doen: de Grote Prijs van TIM, de Grote Prijs van Cranendonck én de ATB-tocht.

De Grote Prijs van TIM en De Grote Prijs van Cranendonck

Voor het derde jaar op rij heeft de wielrenner zonder KNWU-licentie de kans om te laten zien dat hij de snelste liefhebber uit de regio is. De ‘Grand Prix’ is dit jaar weer opgedeeld in twee wedstrijden. ‘De Grote Prijs van TIM’ is bedoeld voor renners met koerservaring die geen moeite hebben met een gemiddelde snelheid van meer dan 35 km/u. Deze race start om 17.15 uur. Als dit je allemaal wat te gortig is, schrijf je dan in voor ‘De Grote Prijs van Cranendonck’. Ja, je leest het goed! Het gaat hier om de BESTE CRANENDONCKER! Om deel te mogen nemen in deze categorie moet je geboren zijn of wonen in de gemeente Cranendonck of lid zijn van een Cranendonckse wielerclub. Daarnaast heb je geen noemenswaardige koerservaring. Als je hieraan meedoet, moet je om 14.50 uur klaarstaan!

Beide wedstrijden worden individueel verreden. Je kunt je nu al inschrijven. Ga hiervoor naar www.mijlvanmares.nl. Doe je dit vóór 27 juli, dan krijg je korting op de inschrijfkosten!

De Grote Prijs van TIM en de Grote Prijs van Cranendonck worden mogelijk gemaakt door TIM Technical Recruitment. Zie hun site voor meer informatie: www.tim-recruitment.nl/ 

Cyclewear ATB-tocht

Trekt het asfalt je niet zo en zie je het heil van een goed modderbad wel in, dan kun je meedoen aan de Cyclewear ATB-tocht. Deze rit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en voert je gedurende 40 kilometers door de prachtige bosrijke omgeving van Maarheeze én natuurlijk een rondje over het parcours van de Mijl. Je kunt je vanaf 13.30 uur inschrijven in de tent en om 14.45 uur vindt de massastart plaats. Bikkels, verenigt u!