sv Budel VR1 is kampioen en promoveert naar de 4e klasse!

BUDEL – sv Budel VR1 is door een 0-3 overwinning op ZSC VR1 kampioen geworden in de 5e klasse en komt vanaf volgend seizoen uit in de 4e klasse. Doelpunten van Anouk van der Straaten, Jetje Rooyakkers en Renate Geven zorgden voor de 17e seizoenszege en daarmee is concurrent Maarheeze VR1 definitief afgeschut. Met 97 doelpunten voor en slechts 8 doelpunten tegen mag sv Budel VR1 zich terecht kampioen noemen.

Het team van trainers Teun Kosman, Rob Neijssen en Hedy Wardenaar vierde het kampioenschap na de 0-3 overwinning in Westerhoven op het veld, maar daarna werd het feest voorgezet in de kantine van sv Budel. Natuurlijk mocht een tocht door het dorp niet ontbreken en was er een toespraak van de voorzitter van sv Budel. Na het feest in de kantine werd het kampioensfeest verder voorgezet bij onze sponsor Cafe de Capucijner in Budel. 

Het bestuur van sv Budel is trots op de prestatie die de vrouwen hebben neergezet. Het vaandelteam van onze vrouwentak komt met dit kampioenschap weer positief in het nieuws en dat komt het hele vrouwen- en meidenvoetbal ten goede. Nogmaals proficiat en veel succes in de 4e klasse!