Tegel- en badkamerspecialist Slenders, voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

SOERENDONK – Wie beroep doet op Tegel- en badkamerspecialist Slenders kan rekenen op jarenlange ervaring op het gebied van tegelwerken en complete badkamerinstallaties. Zowel voor grote als kleine projecten staan ze voor u klaar. Het team, bestaande uit Frans en zijn zoon Rob, is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Voor de werken van start gaan wordt er steeds voor een 3D ontwerp gezorgd, waardoor u als klant precies weet hoe u badkamer eruit komt te zien. 

Badkamers 

Slenders biedt totaalconcepten, gaande van loodgieterswerk, verwarming, elektriciteit tot verlichting, sanitair en tegelwerk. Zij verzorgen het complete project van A tot Z, en dit in een kort tijdsbestek, tegen zeer concurrerende prijzen. Is uw badkamer verouderd? Dan is een badkamerrenovatie wellicht de oplossing. Frans en Rob doen jaarlijks heel wat renovaties en weten dus als geen ander hoe ze een badkamer van top tot teen kunnen vernieuwen. En eveneens voor aanpassingen aan uw huidige badkamer om de ruimte veiliger en comfortabeler te maken, staan ze voor u klaar. Denk aan het plaatsen van ondersteuningsbeugels,  een douchezitje of een badlift. Maar ook voor het verhogen of verlagen van een toilet en het installeren van een aangepast toilet voor gehandicapten is Slenders de specialist bij uitstek. Merken die ze voeren zijn onder andere Frederic Grohe, Hans Grohe, Sphinx, Villeroy & Boch en Vasco.

Tegelwerken 

De aankleding van uw badkamer is natuurlijk net zo belangrijk als de sanitaire toestellen die er aanwezig zijn. Daarom hebben de tegelwerken zeker een belangrijke rol in de realisatie van uw badkamer. Er zijn eindeloos veel stijlen, kleuren en formaten mogelijk. Frans en Rob bespreken ze graag met u. Slenders staat klaar voor zowel particulieren als voor bedrijven. Ze verzorgen de uitvoering van de werken van A tot Z. Voor de tegelwerken maken ze gebruik van merken als Ceramic Vision, La Fabrica, Edimex, Agrob en Revigres. 

Slenders Badkamers en Tegelwerken is gelegen op de Zitterd 10 in Soerendonk. Voor meer info surf naar www.slendersbadkamers.nl of bel naar tel. 0031 495593428 of 0031 6 21895001.