Thema: Gezellige afsluiting van het seizoen!

WEERT – Op dinsdag 14 mei sluit Longpunt Weert het seizoen gezellig af met longpatiënten en hun naasten. Deze middag zal er jeu de boules worden gespeeld, gevolgd door een hapje en drankje. Vanaf 13.30 uur bent u welkom bij de Petanque club Weert aan de Ijzerenmanweg 15 in Weert. Deelname is gratis doch in aantal beperkt en uitsluitend via aanmelding op weert@longpunt.longfonds.nl. 

Bijeenkomsten Longpunt Weert

Iedere maand staat een ander thema centraal bij Longpunt Weert. Meestal wordt het thema verzorgd door een deskundige. Het tweede deel van de bijeenkomst wordt gebruikt om ervaring uit te wisselen met lotgenoten en sociale contacten op te doen. 

Longpatiënten en hun naasten zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomsten te bezoeken. Aanmelden of lid zijn van Longfonds Weert is niet nodig. Deelname is gratis. Doe geen geurtje op als je de bijeenkomst bezoekt, veel longpatiënten hebben daar last van.