Vrijdag & Sandifort zijn terug in het Theater De Hofnar

VALKENSWAARD – Remko Vrijdag en Martine Sandifort zijn op woensdagavond 15 mei in Theater De Hofnar met hun nieuwe voorstelling ‘Voorlopig voor Altijd’. Een voorstelling over het vastgelopen huwelijk van het duo, die zogenaamd niet alleen op het podium een koppel vormen.

Vrijdag & Sandifort spelen alweer hun vierde voorstelling op rij. Hun vorige show Vrijdag vs Sandifort werd uitgeroepen tot een van de meest indrukwekkende cabaretvoorstellingen van het seizoen: ‘Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer -en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort’, concludeerde de Poelifinario jury. 

Het cabaretduo

Op televisie waren beiden te zien in programma’s als Kopspijkers, Koefnoen, Het Klokhuis en De Wereld Draait Door. Nu staan ze al een tijdje samen op het podium als cabaretduo. Remko Vrijdag en Martine Sandifort kruipen regelmatig in de huid van Mark Rutte, Twan Huys, Dokter Corrie, Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Ze zijn echter niet alleen transformatietalenten, het zijn ook geweldige cabaretiers. 

Kaarten reserveren

Kaarten reserveren voor Vrijdag & Sandifort ‘Voorlopig voor Altijd’ kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma. t/m vr. 09.30-17.00 uur, za. 18.30-20.30 uur bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar 0031 402074020.