HAC Weekblad week 20 2019

HAC Weekblad ligt al bijna overal in de brievenbussen. Maar onze krant is ook online te lezen natuurlijk. We hebben weer een mooie mix gemaakt met veel artikelen, publiciteit, columns, puzzels, foto’s enzovoorts. Zoals…voetbalclub Excelsior Hamont promoveert, de Bravo college tour, eerste editie Palletpop, ‘verhalen uit de bodem’, de visie op de Baronie van Cranendonck, de toekomst van de bibliotheek van Maarheeze, expositie Atelier Rosé, universiteitsvoetballer Koen Vos naar 1e divisie, hemelvaartsbraderie Budel-Schoot, cultuurkring Hamont-Achel, Xambeau Weert, Calmthe, De Robbert zoekt brigadiers, cabaretpoel in Lexke, Outrage Festival, Alex Ploeg in De Hofnar, De Vuurboom verhuist, nieuw epicentrum vorming en opleiding in Pelt, Dommelhof Fun Run en nog veel meer!