De Boogurt rent voor Suze

BUDEL – Op donderdag 9 mei was de dag van de sponsorloop voor KIKA. Helaas is Suze, een leerling van groep 3, getroffen door de vervelende ziekte: acute lymfatische leukemie. Natuurlijk willen we dat Suze snel beter wordt. Daarom hebben we voor haar, en alle andere kinderen met kanker, ons beste beentje voor gezet. Op school werd er door de broers van Suze, Bram en Tom, ondersteund door de leerlingenraad, enorm veel werk verzet om alles in goede banen te leiden. Stempelkaarten, stempelaars, muziek en een drinkpost werden onder andere geregeld. De klasgenootjes van Suze hebben gezorgd voor een kleurrijk spandoek. Het weer hielp enorm, het zonnetje scheen volop. Alle kinderen en leerkrachten van groep 1 tot en met groep 8 hebben geweldig gelopen. Veel kinderen bleven maar gaan, “het is voor KIKA, voor het goede doel!” “Als je moe bent, doe dan maar rustig aan… Nee ik moet nog maar twee rondjes dan is mijn kaart vol”, en weg waren ze weer. Het was hartverwarmend om te zien. En onder het toeziend oog van vele ouders, opa’s en oma’s werden veel rondjes gerend. En daarna kwam het optellen van het eindbedrag. Na een ochtend tellen kwam een bedrag van 1.287 euro tevoorschijn. Wat een geweldige prestatie! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen, dankjewel! Ook namens Suze en haar familie.