Henk bezocht Stal Tops dankzij de wensboom

MAARHEEZE – Aan de wensboom hing ook een wens voor Henk van der Putten, aangevraagd door zijn vrouw en zijn zoon. De laatste jaren heeft Henk nogal wat meegemaakt en daarom gunden ze hem een leuke dag. Zo gingen ze  op 7 mei naar Valkenswaard, naar stal Tops. Henk houdt namelijk erg van paardensport. Henk en zijn vrouw werden ontvangen door Ellis en Stefanie en kregen koffie in de Vip-room. Daarna was er een golfkarretje geregeld voor de rondleiding. Eerst naar de stallen, daarna naar de inrijbak, waar ze de paarden inrijden. Natuurlijk moest Henk op de foto met het standbeeld van Top Gun, het paard waarmee Jan Tops goud haalde op de Olympische Spelen van 1992. De paarden die mee moesten doen met de wedstrijden werden ook bekeken. Het was allemaal erg mooi, luxe en netjes. Ook de luxe vrachtwagens waarin de ruiters wonen en hun paard mee vervoeren, werden bezichtigd. Na nog een lekker kopje koffie en een kop soep, werd er nog een hele tijd naar de prachtige springpaarden gekeken. Het was een superdag waar Henk ontzettend van heeft genoten.

Stal Tops: nogmaals heel hartelijk dank!