Gratis je verkeerskennis opfrissen?

CRANENDONCK – We willen allemaal zo lang mogelijk blijven autorijden. Zolang je dit kunt blijven doen, heb je je vrijheid. Maar je wordt wat ouder en het verkeer vergt veel van je aandacht. Hoe zorg je dat je mobiel blijft? 

Iedereen die zich dat wel eens afvraagt kan gratis meedoen met de Opfriscursus Verkeerskennis van Veilig Verkeer Nederland. In opdracht van de gemeente Cranendonck, de lokale VVN afdeling en in samenwerking met de lokale seniorenverenigingen organiseren we twee opfriscursussen voor de ervaren automobilist. Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers aan deze cursus om zich aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. (geheel vrijblijvend) Verdere informatie hierover ontvang je tijdens de cursus. De cursussen zijn op (je wordt beide dagen verwacht) maandag 17 en 24 juni  van 13.30 tot 15.30 uur in Maarheeze en op donderdag 19 en 26 september van 13.30 tot 15.30 uur in Budel-Schoot. Ben je inwoner van de gemeente Cranendonck en is dit iets voor jou? Meld je dan aan voor een opfriscursus in Cranendonck via onderstaande link of bel tijdens kantooruren met 088-5248850. Meer info op www.vvn.nl/opfriscranendonck Deelname is gratis, maar let op: vol=vol! Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestigingsmail met de locatiegegevens.