Outrage Festival, gloednieuw festival in Limburg

PELT – Pelt heeft er sinds kort een nieuw festival bij. Voor de hardcore/harddance liefhebbers vindt er donderdag 30 mei, wat tevens een feestdag is, het nieuwe Outrage Festival plaats. Door middel van een internationale line-up en Funkion One soundsystem pakken ze al sterk uit. Wat kan je verwachten 30 mei? De naam geeft al veel prijs over het evenement, ‘Outrage The Hardcore Festival’. Een volledige namiddag en nacht gevuld met stevige hardcore. Hennemeeuwis, de plaats waar het zal plaatsvinden, zal volledig omgebouwd worden tot een één-dag-festival. Dj Anime, Dj Mad Dog, Nosferatu, Sefa en Partyraiser zal misschien niet meteen een belletje doen rinkelen, maar dit zijn enkele toppers uit de hardcore-wereld. Zij staan te schitteren op de allereerste affiche van Outrage Festival. Dj Anime heeft als bijnaam de koningin van de Italiaanse Hardcore-wereld. Met deze titel staat ze op de 31ste plaats in de wereld van alle vrouwelijke Dj’s, niet de eerste de beste dus. Naast Partyraiser, die al lange tijd een vaste waarde is in de hardcore-wereld, staat ook opkomend talent Sefa op de line-up. Zijn razendsnel stijgende populariteit zorgt er voor dat tenten/zalen vaak overvol zitten alvorens hij nog maar moet beginnen. De vooraf genoemde namen worden aangevuld door Dj Bass-D, Evolver, F.Noize, Juliëx en lokale talenten S-core en Dj Boonen om de affiche compleet te maken. Mc Syco zal de alles in goede banen leiden. Voor de complete beleving zet de organisatie Funkion One Soundsystem neer. Deze staan wereldwijd bekend voor hun kwalitatief geluid. Dit samen met een strak podium en lichtspektakel zal de festivalgangers volledig in de juiste sferen brengen. De early-bird tickets waren op een korte tijd uitverkocht. De organisatie laat weten dat de tweede lading tickets ook snel verkopen. Voor meer informatie kun je terecht op hun website https://www.outragefestival.be en de facebook pagina. Wil je kans maken op 1 van de 2 duokaartjes die we via HAC Weekblad mogen weggeven? Mail dan snel naar wedstrijd@hacweekblad.eu en geef ons je beste reden door waarom net jij die kaartjes zou moeten winnen. De winnaars worden volgende week bekend gemaakt!