vv Maarheeze wint in Sterksel

In de laatste uit-wedstrijd bij Sterksel heeft vv Maarheeze weer 3 punten k

STERKSEL/MAARHEEZE – In de laatste uit-wedstrijd bij Sterksel heeft vv Maarheeze weer 3 punten kunnen ophalen. De eindstand van 0-1 was echter al na 4 minuten bereikt wat betekent dat Sterksel veel meer tegenstand bood dan in de heen-wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een 9-0 overwinning voor Maarheeze.

Vanwege het mooie weer waren diverse supporters met de fiets naar Sterksel getogen om de derby te aanschouwen.

Menig supporter ging er vanuit dat er immers een royale overwinning voorgeschoteld zou worden. Na 4 minuten spelen was het ook al direct raak. Een prima voorzet vanaf rechts door Rick vd Linden werd door Rémy Verhoeven klaar gelegd voor Rob van Wetten die met een strak schot de score opende: 0-1.

Hierna verwachtte iedere Maarheeze supporter nog meer doelpunten maar ondanks het veldoverwicht gingen kansen voor oa Davy Peeters, Rémy Verhoeven en Rob van Wetten in de eerste helft niet meer in het Sterksel-doel.

Jammerlijk in de wedstrijd was de te vroege wissel van Davy Peeters die door een blessure noodgedwongen al na 27 minuten moest worden gewisseld. Het was dan ook het laatste optreden van Davy voor vv Maarheeze.

Na de rust zakte Maarheeze verder terug en kon Sterksel zelfs terug in de wedstrijd komen. De beste kansen waren weliswaar voor Maarheeze maar geen van de kansen was doeltreffend. Met een 0-1 achterstand zag Sterksel gaandeweg de 2e helft zelfs mogelijkheden voor een punt. 10 minuten voor tijd moest Maarheeze-doelman Tom Geurts notabene handelend optreden om te voorkomen dat Maarheeze puntverlies zou lijden.

Uiteindelijk wist Maarheeze de 0-1 overwinning weliswaar over de streep te trekken maar menig Maarheeze-supporter was allerminst tevreden over deze minimale overwinning.

Volgende week spelen we de laatste competitie wedstrijd van het seizoen thuis tegen SSE. Bij deze laatste wedstrijd wordt iedere supporter uitgenodigd om samen terug te kijken op het afgelopen seizoen en ook al weer vooruit te blikken naar het nieuwe seizoen.

die uiteindelijk eindigde in een 9-0 overwinning voor Maarheeze.

Volgende week speelt vv Maarheeze de laatste competitie wedstrijd van het seizoen thuis tegen SSE. Bij deze laatste wedstrijd wordt iedere supporter uitgenodigd om samen terug te kijken op het afgelopen seizoen en ook al weer vooruit te blikken naar het nieuwe seizoen.
De foto’s zijn gemaakt door Mieke Mulder.