Bridge bij Senioren Budel

BUDEL – Het is een bekend feit dat bridgen het seniorenbrein scherp en alert houdt. En natuurlijk heeft onze vereniging al jaren óók een leuke groep enthousiaste bridgers. In een fijne, ontspannen sfeer wordt er uiterst serieus gekaart, maar om het zo te zeggen, nooit  “met het mes op tafel.” Momenteel is er weer plaats voor aanvulling van onze groep bridgers. Nieuwe spelers zijn vanzelfsprekend van harte welkom en als je eraan twijfelt of bridgen iets voor jou is, dan kom je toch gewoon een keertje meedoen!

Ook zonder dat mensen lid zijn van de vereniging, kunnen zij 2 keer vrijblijvend meedoen. Je kunt dan gezellig van de sfeer komen proeven en mocht je besluiten om bij ons te blijven, dan moet je je eerst aanmelden als lid van Senioren Budel voor tenminste 12 maanden. Natuurlijk maak je in die twaalf maanden ook volop gebruik van alle andere aangeboden activiteiten.

Tot slot nog dit, bridgers die bijvoorbeeld door een vakantie- of zomerstop bij hun eigen club toch graag zouden willen spelen, zijn op woensdagmiddag van harte welkom bij Senioren Budel. Door onze groep wordt er iedere woensdag in De Borgh gebridged. De aanvang is 13.30 uur. Voor info en aanmelden, bel je naar het secretariaat op 0031 495 492519 of e-mail: seniorenbudel@outlook.com