CC De Adelberg stelt het nieuwe programma 2019-2020 voor

LOMMEL – Het programma voor 2019-2020 is een feit. Er komen opnieuw heel wat grote namen en gevestigde waarden zoals Celtic Night, Danscompagnie De Stilte, Praga Khan, Kommil Foo, Guido de Neve & Jan Michiels, Alex Agnew, Chris Lomme, Theater Terra, Tutu Puoane en veel meer.

Daarnaast lanceert De Adelberg het gloednieuwe festivalconcept Accordeon Folie, presenteert het Taurus Kwartet alle strijkkwartetten van Beethoven tijdens een heuse Beethoven Happening en pakken we i.s.m. CC Palethe en Provinciaal Domein Dommelhof uit met een Trilogie: een mooie mix van muziek, theater en circus. Op dinsdagavond 28 mei 2019 serveert De Adelberg tijdens een gezellige avond proevertjes van het huis. We verwelkomen enkele artiesten, je wandelt letterlijk van de ene ontmoeting naar de andere en krijgt leuke fragmenten voorgeschoteld. Achteraf is er een borrel, de gelegenheid om na te praten en om vragen te stellen aan onze programmatoren. Het programma start om 19.30 uur stipt! Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 uur.  Reserveren is niet nodig.

Wie graag een exemplaar van de programmabrochure wil ontvangen kan mailen naar info@ccdeadelberg.be met vermelding van jouw naam en adres. Het volledige programma kan je ook online bekijken op www.ccdeadelberg.be. Je vindt er eveneens een handig reeks overzicht. Woensdag 5 juni om 18.00 uur start de verkoop voor zowel losse tickets als abonnementen.  Tickets kan je online aankopen via www.ccdeadelberg.be. De balie is die avond geopend van 18.00 tot 20.00 uur.