Clubkampioenschappen biljarten Senioren Budel

BUDEL – Als afsluiting van het biljartseizoen 2018-2019 zijn op  8 en 9 mei 2019 de clubkampioenschappen gespeeld. Hiervoor waren geselecteerd en uitgenodigd de winterkampioenen van de groepen A, B, C en D en de eindwinnaars van voornoemde groepen. In totaal waren dat 16 biljarters, waarvan 8 spelers uit de A en B groep en 8 spelers uit de C en D groep. Groep A en B, samen dus 8 spelers, speelden om het kampioenschap in de ene categorie. Groep C en D, samen eveneens 8 spelers, speelden om het kampioenschap in de andere categorie. Na de eerste speeldag kwalificeerden zich bij de laatste 4 in de A en B categorie, Sjef Neijssen, Piet Slenders, Sjaak v Cranenbroek en Theo Derks. Bij de laatste 4 in de C en D categorie kwalificeerden zich na de eerste speeldag, Antonio Cebrian, Piet Stevens, Tony Aret en Sjaak Kerkhofs.

Uiteindelijk speelden in de A en B categorie Theo Derks en Sjef Neijssen de finale met als terechte winnaar Sjef Neijssen. Hij werd dus de clubkampioen 2019 in de categorie A en B. In de C en D categorie speelden Antonio Cebrian en Tony Aret de finale met Tony Aret als duidelijke  winnaar en dus clubkampioen 2019 in  de categorie C en D. Tot slot werden de leden van de werkgroep biljarten bedankt voor de goede organisatie en het prima verlopen kampioenschap en werd Joke bedankt voor de heerlijke hapjes.