De Kreuners komen naar de Posthoorn

HAMONT-ACHEL – Het aha!-programma 2019-2020 is nog maar net bekend gemaakt en we mogen al meteen een nieuwe naam aan de line-up toevoegen. En wat voor één! Op donderdag 12 december zakken De Kreuners af naar ons stadje. Walter Grootaers, Ben Crabbé, Axl Peleman, Jan Van Eyken en Erik Wauters zullen het podium van de Posthoorn stevig doen daveren. Dat we opnieuw een grote naam mogen  verwelkomen, bewijst nogmaals dat de kwalitatieve concertwerking en infrastructuur in Hamont-Achel in de smaak vallen bij de grote boekingskantoren. 

De ticketverkoop van dit concert start op hetzelfde moment als de ticketverkoop van de rest van het aha!-programma. Vanaf donderdag 6 juni om 17.00 uur kan je abonnementen aankopen, vanaf donderdag 13 juni om 17.00 uur gaan de losse tickets in de verkoop. Wees er snel bij, want bij de vorige passage van De Kreuners waren de tickets snel de deur uit.