Materiaal voor Haak-aan van de wensboom

MAARHEEZE – Er is weer een leuke wens in vervulling kunnen gaan, deze keer voor de haak- en breiclub Haak-aan. Dit is een groep dames die elke donderdagmiddag in de huiskamer van “Onze School” bij elkaar komt. Onder het genot van een kopje koffie of thee maar vooral ook met veel gezelligheid haken en breien ze dat het een lieve lust is. Deze Haak-aan heeft als doel om rond de feestdagen leuke presentjes te maken voor de ouderen van Maarheeze. Juist voor dit doel hing er een wens in de …wensboom. Een aantal materialen waar ze mooie presentjes mee kunnen gaan maken om straks weer uit te kunnen gaan delen. Natuurlijk hebben wij van de werkgroep “wensboom Maarheeze” hier gehoor aan gegeven. Dames…heel veel haak en brei plezier…jullie kunnen weer vooruit!