Vriendinnendag sv Budel op woensdag 5 juni 2019

BUDEL – Op woensdagavond 5 juni 2019 organiseert sv Budel opnieuw een vriendinnendag op het sportpark. Ben jij een meisje, lijkt het jou al een tijdje leuk om te gaan voetballen, maar twijfel je nog? Kom dan gerust een keer kijken op het sportpark! Van 18.30 uur – 20.00 uur mag je gezellig meetrainen en wie weet speel jij volgend seizoen ook wel in een van de meidenteams van sv Budel.

Meidenvoetbal groeit nog altijd in Nederland en ook bij sv Budel blijft het meidenvoetbal groeien. Inmiddels heeft sv Budel 125 spelende vrouwen- en meiden op het voetbalveld rondlopen. Inmiddels heeft het vrouwen- en meidenvoetbal zo een vaste plek ingenomen op het sportpark van sv Budel dat we in elke leeftijdscategorie een team hebben. Enkele enthousiaste moeders en oud-voetbalsters hebben inmiddels zelfs een VR30+ team opgezet.

Wil jij jezelf aanmelden voor de vriendinnendag? Doe dat dan bij een van de voetbalsters van sv Budel of meld je aan via het formulier op de website. Deelnemen aan de vriendinnendag is helemaal gratis. We hopen je graag te zien op woensdag 5 juni 2019 op het sportpark van sv Budel.