Menwedstrijd bij Maresca Ruiters

MAARHEEZE – Op zondag 26 mei a.s. vindt de eerste menwedstrijd van de Maresca Ruiters plaats. Tijdens deze wedstrijd wordt een vaardigheidsproef verreden in alle klassen en allerlei aanspanningen. Daarnaast wordt een proefgerichte dressuurclinic georganiseerd. Deze wordt gegeven door reserve wereldkampioen enkelspan Saskia Siebers. Onder andere dit onderdeel maakt deze menwedstrijd toegankelijk voor zowel onervaren als gevorderden deelnemers. Een mooie mogelijkheid om ervaring op te doen of om de puntjes op de i te zetten. 

Daarnaast zullen de vaardigheidsproeven een leuke en spannende publiekstrekker worden. Hier moeten deelnemers een parcours foutloos en binnen de tijd proberen af te leggen. Kom zeker een kijkje nemen tijdens deze eerste editie bij de Maresca Ruiters.

De terreinen zijn gelegen achteraan op Sportpark de Romrijten en de entree is geheel gratis!