Niels neemt finaleplaatsen mee naar huis

WEERT/ WAALWIJK – Het einde van het turnseizoen nadert. Het gaat er nu dus echt om spannen. Zaterdag 11 mei was het een druk weekend voor de Heren van Tensor Turnen, maar liefst 16 heren reisden af naar Waalwijk waaronder Niels Boelens uit Budel Schoot. Deze wedstrijden werden gehouden in Sporthal De Slagen in Waalwijk.

Op zondag morgen waren de 1e divisie instappers aan de beurt om te strijden voor de finaleplaatsen. Hier was de spanning goed aanwezig. Niels begon op het toestel brug. Hier en daar liep het niet helemaal lekker waardoor de scores net iets lager bleven dan gehoopt. Op rek waren de scores weer beter in de lijn der verwachting. Niels stond direct met zijn scores in de top van het klassement. Vervolgens kwam voltige, het toestel waar menigeen zich op stukbijt. Niels had een klein foutje op de beugelpaddenstoel. De spanning zat er goed in. Bij de ringen werd strak, hoog en netjes geturnd waar daardoor topscores werden behaald. Tenslotte kwam sprong. Dit zorgt bij Niels altijd voor hogere scores  Uiteindelijk werd Niels 2e een zilveren plak voor hem en door naar de finale op 25 mei in Alkmaar.
Niels heeft ook nog een finaleplaats voor toestel ringen, brug en rek behaald. Deze finales zijn op 26 mei in Alkmaar. Het was weer een heel mooi weekend waarin de Tensor Turners hun beste oefeningen hebben laten zien. Iedereen ging met een tevreden gevoeld weer naar huis. Daar gaan de heren de trainingen weer oppakken en hard werken richting de volgende wedstrijd. Voor meer info www.tensorturnenweert.nl of https://www.facebook.com/tensorturnenweert