sv Budel wint eenvoudig van Tivoli

sv Budel heeft de voorlaatste wedstrijd van het seizoen een eenvoudige zege geboekt bij Tivoli. In de rust stond er al een 1-4 voorsprong op het scorebord en na rust werd deze uitgebouwd tot een 1-6 overwinning. Een prachtig resultaat van het elftal van Walter van Ommeren en het enige puntje van kritiek zou kunnen zijn dat sv Budel deze middag de mogelijkheid had om de dubbele cijfers te halen. Uiteindelijk wist Luc Nouwen opnieuw een hattrick te scoren en de overige treffers kwamen op naam van Roy Claassen, Koen Bogers en Roel van Geldorp.

De voorlaatste wedstrijd van het seizoen bracht sv Budel naar Eindhoven en daar moest sv Budel revanche nemen op Tivoli. De laagvlieger in de 3e klasse is zo goed als klaar dit seizoen, maar wist in Budel een 1-5 overwinning te behalen. Aan het elftal van sv Budel de opdracht om dit recht te zetten en op die manier de zesde plek in de competitie veilig te stellen. Dit lukte sv Budel met overtuiging.

Meteen in de eerste minuut van de wedstrijd kwam sv Budel op voorsprong door topscorer Luc Nouwen en binnen tien minuten was de stand al verdubbeld. Verdediger Roy Claassen kopte sv Budel in de 8e minuut naar een 2-0 voorsprong. Na een kwartier spelen kwam Tivoli even terug in de wedstrijd door de 1-2, maar na een half uur spelen wist Koen Bogers sv Budel op een 1-3 voorsprong te schieten. Bij Tivoli, waar het tweede elftal kampioen geworden was, leken ze het daarna wel te geloven en werd er reikhalzend uitgekeken naar het feest dat in de kantine plaats ging vinden. Nog voor rust wist Luc Nouwen een strafschop te benutten, zodat de wedstrijd voor rust al beslist was.

Na rust had sv Budel alle ruimte en veel mogelijkheden om de score verder op te voeren. Toch wist het elftal van Walter van Ommeren nog ‘slechts’ tweemaal te scoren. Luc Nouwen wist twintig minuten voor tijd zijn hattrick te maken en kreeg niet veel later een publiekwissel. Een paar minuten voor tijd wist Roel van Geldorp de tweede toegekende strafschop om te zetten in de 1-6 eindstand. Een zeer goede prestatie die het doelsaldo van sv Budel ten goede komt.

Seizoensafsluiting
Aanstaande zondag is de jaarlijkse seizoensafsluiting bij sv Budel. Alle seniorenteams ontvangen van sv Budel een lekker ontbijt voor de wedstrijd en na de wedstrijden zal DJ Ed Hensen in de kantine zorgen voor een hoop gezelligheid om het seizoen af te sluiten. sv Budel speelt om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen Valkenswaard en daarna zullen de spelers van het vaandelteam ook aansluiten in het feest in de kantine. Supporters zijn natuurlijk eveneens welkom bij de wedstrijd en de seizoensafsluiting.