v.v. Maarheeze JO9-2 een bijzonder team

MAARHEEZE – vv Maarheeze JO9-2 is een leuk en gezellig voetbalteam met een grote diversiteit aan verschillende karakters.
Stuk voor stuk beschikken ze allemaal over unieke en speciale kwaliteiten. We zetten ze even op een rijtje…

Owen, “de benjamin”, beschikt over magische krachten en met zijn moves wordt menig tegenstander betoverd.

Baylen “de tank”, geen tegenstander is opgewassen tegen zijn fysieke power. Komt hij eraan? Ga dan maar vast aan de kant staan.

Rube “de Kameleon”, als je hem even niet ziet, staat hij ineens weer voor je. Past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

Rein “de stofzuiger”, overal te vinden waar nodig, als tegenstander heb je pech, je komt er niet zomaar vanaf.

Senid, “de Technicus”, met zijn techniek en schijnbewegingen stuurt hij elke tegenstander het bos in.

Nikki “de bikkel”, het enigste meisje in het team die zeker niet onder doet voor de jongens. Gaat voor niemand aan de kant en schuwt geen enkel duel.

Alec, “de Roofvogel”, hij vliegt van hot naar her en wacht tot het juiste moment om de bal weg te roven van de tegenstander, ook in de goal vliegt hij van links naar rechts en rooft bijna elke bal voor de goal weg.

Aiden “de kat”, met zijn sprongkracht en katachtige reflexen is het haast onmogelijk voor de tegenstander om te scoren.

Steyn “het kanon”, sneller dan Speedy Gonzales en heeft een harder schot in zijn rechter been dan Roberto Carlos en Ronald Koeman samen.

Michael “de Vos”, voor elke tegenstander te sluw en te slim, wat je ook bedenkt, hij is je altijd te slim af.

Ard “de muur”, oerdegelijke en kopsterke verdediger waar je niet omheen of doorheen kunt. Gemaakt van onverwoestbaar materiaal.

Verder hebben we ook nog de technische staf;

Mark “de Motivator”, zelfs Emiel Ratelband is jaloers op zijn motivatietechniek, dit vergt vaak meer energie dan een wedstrijd voetballen.

Ronny “de Tovenaar”, Tovert elke week nieuwe oefenstof te voorschijn om spelenderwijs de spelers alle aspecten van
het voetbal aan en bij te leren. 

En dan hebben we natuurlijk ook nog de supporters, die wekelijks door weer en wind met grote getale langs de zijlijn staan voor de morele steun en als 12e man achter het team staan. Al deze speciale ingrediënten samen hebben er toe geleid dat er een speciaal product is gecreëerd, wat de naam ‘team’ heeft gekegen. Dit zorgde voor een succesvol en sportief seizoen! Bedankt allemaal!