Bibliotheek De Kempen zoekt nieuw lid Raad van Toezicht

CRANENDONCK – Bibliotheek De Kempen is actief in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Cranendonck, Eersel, Oirschot, Reusel-De Mierden en Valkenswaard. Ze werkt voortdurend aan het leveren van bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van alle inwoners van haar werkgebied. De Bibliotheek bevindt zich permanent in een proces van verandering en vernieuwing, waarbij maatwerk, een goed evenwicht tussen fysiek en digitaal alsmede samenwerking met andere partijen centraal staan. Bibliotheek De Kempen is op zoek naar een nieuw lid voor de Raad van Toezicht die uit vijf leden bestaat. Iemand met hart voor de bibliotheek en met gedrevenheid om samen vorm te geven aan onze uitdagende toekomst. Naast de toezichthoudende taak, dienen de leden en voorzitter van de raad te beschikken over het vermogen en de attitude om de directeur-bestuurder als klankbord terzijde te staan. Een omschrijving van de Raad van Toezicht, de functie-eisen en het aanstellingsproces is te vinden op: www.bibliotheekdekempen.nl