Aspergeavonden Maarheeze en Budel

BUDEL / MAARHEEZE – Het aspergeseizoen is kort, dus geniet van deze ‘koningin van de groenten’ tijdens de speciale aspergeavonden. Op woensdag 5 juni is er een aspergeavond in de Gasterij van zorgcentrum Marishof in Maarheeze. In restaurant de Kom-Eet in zorgcentrum Mariënburght in Budel staat de aspergeavond op donderdag 13 juni gepland. In de Gasterij van Marishof en restaurant de Kom-Eet in Mariënburght kunnen gasten samen genieten van een maaltijd in een gezellige sfeer. Tijdens deze aspergeavonden wordt een speciaal menu geserveerd; een soepje vooraf, gevolgd door asperges met zalm of ham, gekookte krieltjes en salade en een dessert. De aspergeavond kost € 21,00 inclusief twee consumpties. Mensen uit de buurt, cliënten van Marishof en Mariënburght, familieleden van cliënten, vrijwilligers, medewerkers; iedereen kan aanschuiven. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door te bellen naar zorgcentrum Marishof via tel. 0031 495 59 89 88 voor de aspergeavond op 5 juni. Of naar zorgcentrum Mariënburght via tel.  088 987 80 84 voor de aspergeavond op 13 juni.

De aspergeavonden in Mariënburght en Marishof beginnen om 17.30 uur.