Fietstochten door het Kempen-Broek

WEERT  – Op zondag 9 juni organiseert het IVN Weert diverse fietstochten door het Kempen-Broek. Het Kempen-Broek omvat veel natuurgebieden en bezienswaardigheden in Limburg en Brabant in Nederland en in Belgisch Limburg. Zoals o.a. : Laurabossen, de Krang, Weerterbos, de IJzerenman, de Luysen, het Itterdal, Zig  en Goort. Tijdens de fietstochten maken we kennis met diverse natuurgebieden. Ook terrassen om te 

pauzeren zijn niet vergeten. De startplaats is het Nieuw Vosseven, Lochtstraat 28, 6039 RV Stramproy. De starttijden liggen tussen 10.00 uur en 12.00 uur. U kunt kiezen uit een 4 – tal routes tussen 40 en 60 km. De kosten bedragen 5 euro per persoon, hierbij is koffie / thee met bienestich of appeltaart inbegrepen, welke U kunt gebruiken voor de start of na afloop van de fietstocht . De uitgewerkte fietsroutes worden aan U uitgereikt. Indien mogelijk graag vooraf aanmelden via telefoonnummer 0031 495 – 524893, bereikbaar dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Aanmelden kan ook via bert.timmermans@upcmail.nl