Zorg jij voor een ander? Dan sta je er niet alleen voor!

WEERT – Zorg jij voor iemand? Dan is er in Weert een punt waar je terecht kunt, Punt Welzijn. Hier staan mantelzorgondersteuners voor je klaar, zij bieden informatie, advies en ondersteuning. Ook zijn er regelmatig bijeenkomsten waar je terecht kunt voor informatie en het delen van ervaringen.

Op 5 juni organiseren Punt Welzijn en Bibliocenter een avond voor mantelzorgers. Hier kun je ervaringen delen met anderen die weten hoe het is om voor iemand te zorgen. Waar lopen zij tegenaan en hoe gaan zij hiermee om? Wat heb je nodig om bijvoorbeeld je taken te delen en wegwijs te raken in de wet- en regelgeving? Misschien combineer je de zorg ook nog met je baan, hoe houd je dan tijd over voor jezelf of je gezin? 

Mantelzorgondersteuner Pauline van Hulzen gaat deze avond met de aanwezigen in gesprek over de vele zaken waar mantelzorgers mee te maken krijgen en wijst je de weg in de wereld van zorg. 

De bijeenkomst is gratis toegankelijk en vindt plaats op woensdag 5 juni van 19.30 tot 21.00 uur in Bibliocenter (Wilhelminasingel 250, Weert). Aanmelden kan via Punt Welzijn, telefoon 0031 495-679700 of email mantelzorg@puntwelzijn.nl.