Mini-beurs in Elzenhoeve

LUYKSGESTEL – Op 1 en 2 juni is er van alles te bekijken en desgewenst aan te schaffen tijdens de gratis toegankelijke minibeurs in Luyksgestel. Er zijn onder andere fijne wijnen van de Catharinahoeve, luxe (cadeau)verpakkingen van het Dozenfabriekje, recycle-meubels van MaDDs en fraaie beelden en schilderijen van o.a. Nico Vrielink, Hugo Claus, Constant Permeke, Theo Kuijpers, Lei Molin, Arie Berkulin, Eugene van Mieghem, Bram Bogart, Sam Dillemans, Gèr Lataster, Jo Gijsen, Pieter Vermeulen, Jan Fabre, George Heidweiller, Herman Brood, Salvador Dali en Alechinsky.

Wijngaard Catharinahoeve, Dozenfabriekje en MaDDs
Lex en Frits van Sambeeck zijn in 2006 begonnen met het aanplanten van de eerste stokken. Inmiddels telt de kleine ambachtelijke Wijngaard Catharinahoeve in Eersel er zo’n 165 waarmee ca. 350 flessen worden gevuld, met zowel witte als rode wijn. Het gehele proces van druiventeelt en wijn maken wordt gerealiseerd. Het Dozenfabriekje uit Eindhoven is een klein ambachtelijk fabriekje dat luxe kartonnen verpakkingen vervaardigd voor o.a. relatiegeschenken, hoeden en speciale producten. Ze zijn het laatste fabriekje in de Benelux dat ronde hoedendozen maakt en daar zijn ze erg trots op. MaDDs is ook aanwezig op de mini-beurs. ‘Happy girls making ugly stuff pretty’: recycling, upcycling, re-use en restyle. MaDDs gebruikt uitsluitend items bestemd voor containerpark of vergeten meubels en stoffen op zolders en geeft deze een nieuw vrolijk leven.

Meer info is te vinden op www.elzenhoeve.eu. Data: 1 en 2 juni van 13.00 tot 17.00 uur. Entree: gratis. Locatie: Elzenhoeve – Elsendijk 1 – 5575 XG Luyksgestel, NL.