Zomeravond voetbalcompetitie

BUDEL-DORPLEIN – Elke woensdag en donderdagavond wordt gespeeld op de velden van Rood-Wit’67 voor de zomeravondvoetbalcompetitie. Van Hunsel & Govers staat stevig aan de leiding in de BZA-Buul zomeravondcompetitie 

Edah Boys – FC Verhoeven Dakdekkers: 1-3

Het begin was voor Edah Boys dat al snel een doelpunt wist te scoren. Kansen waren en over en weer. Nog voor de rust kwam FC Verhoeven Dakdekkers op een gelijke stand. 

In de tweede helft een nagenoeg gelijk wedstrijdbeeld.FC Verhoeven ging uiteindelijk beter met de kansen om. 

Rood-Wit 67-2 – ECC: 5-1

Rood-Wit 67-2 speelde gedisciplineerd en verzorgd voetbal. Ze wisten dan ook prima te profiteren van de gaatjes achterin bij ECC. De ruststand van 2-1 had voor beide partijen veel hoger uit kunnen vallen, maar kansen zijn nu eenmaal niet altijd doelpunten. Na rust ging ECC nog vol voor de winst. Jammer genoeg voor hen resulteerde hun dadendrang naar voren in wat gaten achterin.  Rood-Wit 67-2 wist die cadeautjes wel te waarderen en scoorde in de tweede helft op die manier nog drie keer. 

Hensen Services – Heikanters: 4-5

De nummer 2 en 3 van de competitie tegen elkaar, dat beloofde een spannende strijd te worden.   Met de rust was de stand 0-2 voor de Heikanters Na rust kwam Hensen Services echte genadeloos terug. Ze hadden de moed niet verloren en kwamen zelfs met 4-2 op voorsprong. Het slotakkoord was echter weer voor de Heikanters.

Toen het leek te eindigen in een 4-4 gelijke stand wisten de Heikanters in de allerlaatste seconde alsnog de overwinning voor zich op te eisen.

van Hunsel & Govers – Tim Recruitment/de Wielerbaan: 12-0

Hoewel Tim Recruitment met goede intenties de verdedigende linies versterkt had, mocht het niet baten. Het onderlingen verschil werd al snel duidelijk. Te makkelijk werden kansen weggegeven waarmee van Hunsel & Govers wel raad wist. De ruststand was 6-0. Met wat wisselingen in het team probeerde Tim Recruitment er nog wel een wedstrijd van te maken.

Rood-Wit 67-1 – Brabant Totaal Afbouw: 1-3

Brabant Totaal Afbouw ging met een voorsprong van 0-1 rusten. Toen de 0-3 bereikt was konden de Rood-Witters toch nog hun “eretreffer” scoren, maar de punten gingen vanavond aan hun neus voorbij.