Ledûb Volleybal Festival

BUDEL – Laatste kans om in te schrijven voor het Ledûb Volleybal Festival! De inschrijving voor het 49e Ledûb Volleybal Festival gaat bijna sluiten. Je hebt namelijk nog maar tot en met 10 juni de kans om je team aan te melden. Dit kun je doen via de website: www.ledubvolleybalfestival.nl Het weekend na Pinksteren is traditioneel Ledûb weekend. Op 14, 15 & 16 juni komen weer honderden deelnemers naar het Sportpark in Budel om een weekend lang te volleyballen op de grasvelden en overdag en ’s avonds te feesten in de feesttent én Flavourz stage.  Onder hen échte volleyballers uit binnen- en buitenland, maar ook veel recreanten zoals carnavalsverenigingen en bedrijventeams. Het maakt dus niet uit of je ervaring hebt met het spelletje, iedereen kan meedoen. Er zijn namelijk verschillende poules op zowel hoog als laag niveau.

Het inschrijfgeld bedraagt €75 per team en kan direct met iDEAL betaald worden. Wacht hier niet te lang mee, want sommige poules zitten bijna vol.