Zomeractie van de Bibliotheek: de VakantieBieb

CRANENDONCK – Deze zomer laat Bibliotheek De Kempen iedereen genieten van een goed boek. Onder andere met de gratis VakantieBieb-app, het zomercadeautje van de Bibliotheek. Met de VakantieBieb-app neem je 50 e-books overal mee naar toe. De app is ook gratis beschikbaar voor niet-leden. In de app vind je e-books voor jong en oud in verschillende genres. De VakantieBieb voor kinderen en jongeren opent op 1 juni. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij. De app is beschikbaar tot eind augustus. Kinderen tussen de 6 en 18 jaar maken via de VakantieBieb kans op een iPad Mini. De app VakantieBieb is vanaf 1 juni gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde boeken komen in de boekenkast in de app te staan. Na het downloaden is geen internetverbinding meer nodig. Kijk voor de volledige titellijst, meer informatie, en de winactie op www.vakantiebieb.nl. Het bevorderen van lezen is een van de kerntaken van de Bibliotheek. De zomervakantie is traditiegetrouw een periode waarin mensen de tijd nemen om (meer) te lezen. Daarom is de uitleentermijn voor boeken en tijdschriften vanaf 24 juni tot en met 4 augustus geen drie, maar zes weken. Kijk op www.bibliotheekdekempen.nl voor leesinspiratie. De Bibliotheek wenst je veel leesplezier!