Fiets jij mee doorheen ons verspreidingsgebied?

REGIO – Fiets samen met HAC Weekblad langs de mooiste plekjes in Pelt, Hamont-Achel en Cranendonck en rust ondertussen uit op de gezelligste terrasjes in de regio. Dat is waar de Fietsroute van HAC Weekblad voor staat.  Niet enkel is de route deze week in de krant te vinden, ook is hij te downloaden via www.hacweekblad.eu of via de QR Code. 

HAC Weekblad is ondertussen een geliefd medium maar liefst 4 gemeenten: een prachtig gebied vol groen, verborgen plekjes en heerlijke fietspaden. Het mooie weer dat in het vooruitzicht ligt, biedt de ideale kans om dit allemaal eens lekker te verkennen. HAC Weekblad helpt u een handje, want op pagina’s … en …  staat een volledig uitgestippelde (en uitgeteste!) fietsroute voor u klaar. Het traject is maar  liefst … kilometer lang, en voorzien van enkele gezellige stopplaatsen. Natuurlijk kan je ook gewoon een gedeelte van de route fietsen, want in iedere gemeente is er wel wat te zien! Ideaal als je er bijvoorbeeld met de kids op uit trekt. We hebben op de kaart enkele plekjes extra in de kijker gezet, die volgens ons echt de moeite zijn om er even te stoppen. 

Het team van HAC Weekblad heeft hard gewerkt om een mooie route te presenteren. En in samenwerking met diverse lokale horecagelegenheden  kan er genoten worden van een natje en een droogje onderweg. Enkele sportieve medewerkers van HAC Weekblad hebben de route zelf al gereden en goedgekeurd voor jong en oud!  Natuurlijk werd er ondertussen gestopt bij enkele deelnemende horecagelegenheden op de route. 

De fietsroute is dus te vinden in HAC Weekblad, maar wie graag de route via de telefoon volgt, kan hem via de QR code inscannen en inladen in Google Maps. 
Veel fietsplezier!