Wat doet het Administratiecafé Cranendonck?

CRANENDONCK – Het Administratiecafé vindt op afspraak plaats in huiskamer ’t Buuls Zitje (Dr. Ant. Mathijsenstraat 32, Budel). Om een afspraak te maken kunt u op maandag- en donderdagmiddag (van 13.30 tot 15.30 uur) telefonisch contact opnemen via 0495-592553.  

Met welke vragen kan ik bij het Administratiecafé terecht? Je kunt daar terecht met alle vragen m.b.t. formulieren en  brieven van bijv. de belastingdienst of gemeente, maar ook met formulieren en brieven van woningcorporaties en/of gas-, water- en elektrabedrijven. Daarnaast ondersteunen wij bij het inschrijven bij een woningcorporatie of het aanmaken van een DigiD. 

Heb je ondersteuning nodig bij een van deze taken? Of ken je iemand in jouw omgeving die hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren? Neem contact met ons op via 0495-592553 op maandag- of donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur. Het Administratiecafé Cranendonck wordt gecoördineerd door de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn.