Jeugdvismiddag HSV ‘t Ringselven

BUDEL-DORPLEIN – Op zaterdag 11 mei werd door HSV ‘t Ringselven een jeugdvismiddag georganiseerd. Deze middag kon de jeugd onder begeleiding van ervaren vissers kennis maken met de hengelsport. Daarbij werd er voor alle benodigde materialen gezorgd voor de jeugd, zoals hengels, schepnet en aas. 

Het was een mooie en gezellige middag, waar zelfs de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zelf de hengel vast mochten houden van de jongens en meisjes als ze even een glas limonade gingen drinken en een ‘kluutje’ of koekje gingen pakken. Op het einde van de dag hadden enkele kinderen een mooie vis gevangen en werd de dag afgesloten met een mooi cadeaupakket van onze sponsoren. Al met al een zeer geslaagde dag en heel leuk om te horen dat er al gevraagd werd wanneer de volgende jeugdvismiddag gehouden gaat worden. Dit overweldigende succes is voor de organisatie super om te horen. De volgende jeugdvismiddag is op zaterdag 6 juli. 

Wil jij ook leren vissen? Voor alle info en aanmelden kijk op www.hsvringselven.nl

Houd de facebook pagina, website en/of HAC Weekblad in de gaten voor de laatste details.

Graag willen we via deze weg alle vrijwilligers bedanken en natuurlijk de sponsoren; 

Dierenspeciaalzaak Scholten Budel, Triki Hengelsport Hamont en Hengelsport Weert, voor het beschikbaar stellen van de materialen en prijzen voor deze dag.