Wie bakt de lekkerste of leukste taart van Maarheeze?

MAARHEEZE – Muziekvereniging De Poort van Brabant wil tijdens de ZoMareserAvond op vrijdagavond 21 juni een echte taartenbakwedstrijd voor Maarheezer bakliefhebbers houden onder het motto “Heel Mares Bakt”. De ZoMareserAvond is daar een perfect moment voor met veel bezoekers, een markt met lokale producten, veel muziek en natuurlijk het begin van de zomer. Naast het verkiezen van de lekkerste en de leukste taart door een deskundige jury worden de ingebrachte taarten nadien in porties verkocht zodat iedereen zijn favoriet kan proeven. Om het de jury, bestaande uit Kelly Rooymans (Bakkerij Rooymans), Karin van der Kruijs (Heel Holland Bakt 2014) en Geoffrey Kolijn (bak professional), niet te moeilijk te maken wordt er alleen gejureerd in de categorie zoete taarten maar verder zijn er geen beperkingen. Voor de winnaar van de lekkerste en de winnaar van de leukste is er naast de grote eer een leuke verrassing als prijs te behalen. Om enigszins voorbereid te zijn op de toevloed aan feestelijke taarten wil de organisatie graag weten wie hieraan mee gaat doen. Graag dit voor 14 juni per e-mail laten weten aan Mieke en Jan Valkenburg, jgmvalkenburg@hetnet.nl.  De taarten dienen daarbij op vrijdag 21 juni voor 13:00u te worden afgegeven zodat de jury voldoende tijd heeft om ze zorgvuldig te kunnen jureren.  Geen taartenbakker maar wel iets anders gemaakt, geknutseld of gewoon voor verkoop onder de aandacht brengen: regel een gezellige kraam op onze markt via info@depoortvanbrabant.nl