Geslaagde lunch en workshop in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Eind mei was er nog een drukke week bij ’t Buuls Zitje. Allereerst was er een aspergelunch. Het blijkt toch dat heel veel mensen dit witte goud heerlijk vinden. Het keukenteam had weer veel moeite gedaan om er iets lekkers van te maken. De asperges waren verwerkt in allerlei gerechten. Er was voor elk wat wils. De bezoekers gingen zeer voldaan weer huiswaarts. Om alle mensen die zich niet meer konden aanmelden wordt er een tweede aspergelunch georganiseerd op woensdag 19 juni om 12 uur. De kosten zijn slechts 5 euro. 

Verder was er een workshop sieraden maken van koffiecups. Heel leuk om te zien hoe je van opgevouwen of platgeslagen koffiecups gecombineerd met kralen de mooiste sieraden kunt maken. De bezoekers konden meerdere sieraden maken, maar het bleek toch dat het meer werk was dan menigeen dacht. Met dank aan Lenie die alles weer in goede banen geleid heeft. 

Voor donderdag 20 juni staat een uitstapje gepland. Hierover volgende week meer informatie. Verder kan iedereen deelnemen aan de wekelijkse vaste  activiteiten zoals kaarten, spelletjes, knutselen, schilderen en handwerken. Gewoon gezellig een kopje koffie komen drinken kan natuurlijk elke dag… Voor meer info kun je bellen naar 0031 6 10227398 of mailen naar buulszitje@gmail.com Het Buuls Zitje vind je aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32, tegenover de Borgh.