Profiteer nu nog van de BTW-Vrij actie bij Slaapcenter Verweijen!

BUDEL – Al 130 jaar is Slaapcenter Verweijen een vaste waarde in Budel. Met drie etages vol slaapcomfort is dit een van de grootste slaapkamer speciaalzaken in de omgeving, waar alle bekende slaapsystemen te verkrijgen zijn. En nog tot en met de tweede Pinksterdag kan er genoten worden van spectaculaire kortingen dankzij de actie BTW = WEG ERMEE!

Wist u dat u maar liefst 1/3de van uw leven doorbrengt in bed? Een goede nachtrust is dan ook van groot belang voor uw gezondheid. Bij Slaapcenter Verweijen hebben ze alles in huis om dit te realiseren. Maar welke matras is nu het best geschikt voor uw lichaamsverhoudingen, lengte en gewicht? Bij Verweijen hebben ze enkele slimme systemen die precies kunnen bepalen welke matras u de juiste ondersteuning geeft.

Lig-Simulator

Ontdek bij Slaapcenter Verweijen de lig-simulator, ontwikkeld in het medisch centrum Salzburg. Deze simulator geeft een exacte afbeelding van het lichaamsprofiel en de uitgeoefende druk bij het liggen. De simulator ziet eruit als een matras. In werkelijkheid is het een zeer gevoelig meetapparaat dat bestaat uit druksensoren, gericht aanstuurbare luchtkamers en zelf ontwikkelde configuratie-algoritmes. Het meten met de lig-simulator duurt maar een paar minuten, en daarna weet u precies welke ligdruk en welk steunprofiel uw lichaam nodig heeft. Op basis van deze resultaten wordt er een persoonlijke Vitario matras op maat gemaakt. Een Vitario-matras blijft veranderbaar op ieder moment. Dit is van bijzonder belang als lichaamseigenschappen veranderen. Wijzigingen in de dagelijkse werkzaamheden of het gebruik van spieren, gewichtsveranderingen, een zwangerschap, of men slaapt steeds lichter met de jaren. Dit alles verandert ook de eisen die het lichaam stelt aan uw matras. Kom zeker eens langs en laat je meten, want: meten = weten! 

Wervelscanner 

Als eerste zaak in Nederland en België mag Slaapcenter Verweijen de Wervelscanner presenteren. Wervelscanner werd voor en door klinische rugspecialisten ontwikkeld en brengt letterlijk je wervelkolom in kaart. Je ruggenwervel is een erg belangrijke graadmeter van je slaapcomfort. Waarom? Wel, het gaat vooral om je tussenwervel- schijfjes die als schokdemper en stabilisator werken. Deze schijven vangen door de dag het grootste deel van de krachten op die op onze rug inwerken. Je rug heeft rechtopstaand altijd een voorkeurshouding waarbij je wervels en tussenwervels een natuurlijke curve volgen. Het geheim van een verkwikkende nachtrust is om deze curve ook liggend te bereiken. Zo ontspannen de sponsachtige tussenwervels zich optimaal en kunnen ze tijdens je slaap helemaal herstellen en vloeistof opnemen. Om te weten of je de juiste matras en bedbodem hebt levert de wervelscanner een objectief bewijs. 

100% Op maat 

Eerst scant men je rug rechtopstaand waarbij men het apparaat van je nek tot je onderrug rolt. Nadat je het juiste MyBed-slaapsysteem hebt gevonden en terwijl je op je zij bent gaan liggen, wordt de test nogmaals gedaan. Beide scans worden met elkaar vergeleken en bewijzen dat Recor Bedding met je gepersonaliseerd My- Bed-slaapsysteem 100% op maat is. Ongezien in de slaapsector. Als eerste in Nederland en België, nu bij Slaapcenter Verweijen. Wil je zelf je ruggenwervel laten scannen? Dat kan eventueel ook bij u thuis! Maak gratis een afspraak bij de slaapspecialisten van Slaapcenter Verweijen (0031 495491397) of via onze website: www.slaapcenterverweijen.nl of e-mail: info@slaapcenterverweijen.nl 

Nog tot en met 2de Pinksterdag stunt Slaapcenter Verweijen met flinke kortingen! Loop zeker eens binnen aan de Dr. A. Mathijsenstraat 8 in Budel. Kom nu donderdag tot 17.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur en Pinkstermaandag van 11.00 uur tot 17.00 uur nog langs en profiteer! Bovendien krijgt iedere klant bij een aankoop van €400 of meer een Dolce Gusto apparaat cadeau. Let wel, deze actie loopt zolang de voorraad strekt.