Bergrunners in Trailrun Leudal

BUDEL/HEYTHUYSEN – Afgelopen zondag werd de Trailrun Leudal gehouden in het Leudal. Ondanks het warme weer koos Sepp v.d. Wildenberg er toch voor om aan deze zware trail deel te nemen. Sepp moest over het zeer gevarieerd parkoers een afstand van 12 kilometer afleggen. De eerste 6 kilometer was nog goed te doen, maar toen begon het warme weer zijn tol te eisen. De warmte sloeg in de benen met het gevolg dat er af en toe een stukje gelopen moest worden. Maar na zware laatste kilometers bereikte hij toch de finish in 1.23.23 min en kon nog terugzien op een mooie Trail.

Bij de Bergrunners is het de laatste jaren de gewoonte om in de laatste week voor de Vakantie na de training nog even gezamenlijk de gebeurtenissen van het laatste jaar en een vooruitblik op de vakantie onder de loep te nemen. De vakantieperiode is van maandag 8 juli t/m zondag 18 augustus. Tijdens deze periode gaan de trainingen zoveel mogelijk door. Is er geen trainer aanwezig dan bepaalt de groep onderling het programma. Voor meer info hierover zie de site van de Bergrunners. Wil je in de vakantie nog aansluiten bij een van de groepen zoals hardlopen, Actief wandelen en Nordic Walking dan is dat mogelijk. Voor alle info zie www.bergrunners-budel.nl of tel: 0031 6 14139196