Doe mee met Zomeravondhockey bij hockeyclub Cranendonck

MAARHEEZE – Vanaf 26 juni kan iedereen op dinsdagavond van 20.45 tot 22.00 uur meedoen met HCC Zomeravondhockey. Een mooie gelegenheid om tijdens de zomerstop van vele competities en trainingen toch lekker actief bezig te zijn.

Het zomeravondhockey is op dinsdagavond. Deelnemers gaan in een ontspannen sfeer, actief aan de slag. Je hockeyskills en conditie op peil houden of je kan gewoon eens uitproberen of hockey iets voor jou is. Het draait vooral om onderling leuke partijtjes te spelen en natuurlijk na afloop nog even nazomeren op het terras of in het clubhuis. 

Zomeravondhockey is voor leden (junioren en senioren), ouders van jeugdleden, partners van leden, buren, vrienden, collega’s, oude bekenden en onbekenden. Kortom, Zomeravondhockey is voor iedereen. Hockeyervaring is niet nodig en meedoen is gratis en vrijblijvend. Het Zomeravondhockey is vanaf dinsdag 26 juni tot en met dinsdag 27 augustus van 20.45 tot 22.00 uur. Zomeravondhockey wordt gespeeld op Veld 2 bij hockeyclub Cranendonck in Maarheeze. 

Het allerbelangrijkste is een zonnig humeur en zin in een sportieve, gezellige avond. Je komt in sportkleding en met schoenen die geschikt zijn voor kunstgras (dus geen sportschoenen met grasnoppen). Verder heb je het volgende nodig: scheenbeschermers, een bitje (verkrijgbaar in het clubhuis of bij sportzaken). Een hockeystick kun je lenen.