Elly en Wilma Scheepers zwemmen tegen kanker

BUDEL – Vrijdag 21 juni gaat Olympisch kampioen Maarten van der Weijden opnieuw van start om in 4 dagen tijd (van 21 t/m 24 juni) de Elfstedentocht te zwemmen, een tocht van 200 km! Met als doel, zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek ter genezing van kanker. Maarten kan gesteund worden, niet alleen met donaties, maar ook door mede-zwemmers, zoals Elly en Wilma Scheepers gaan doen! De zussen Elly en Wilma zijn beiden lid van ZPK Budel, groep masters. Elly en Wilma zouden vorig jaar 2.000 meter mee gaan zwemmen, maar dit mocht helaas op het laatste moment geen doorgang vinden. Dit jaar gaan zij samen in alle elf Friese steden meezwemmen, steeds zo´n 2.000 meter. Beiden zussen zullen dus 22 km gaan zwemmen in 4 dagen tijd. Op die manier zullen Elly en Wilma hun hobby inzetten ter ondersteuning van een goed doel. Elly en Wilma hebben namelijk in hun directe familie- en vriendenkring meegemaakt dat mensen geraakt worden door de vreselijke ziekte kanker. De Maarten van der Weijden Foundation zorgt er voor dat 100% van het geld daadwerkelijk naar onderzoeken ter genezing van kanker gaat, onderzoek van KWF. Iedere deelnemer dient zoveel mogelijk sponsorgeld mee te brengen. Daarom zijn Elly en Wilma hard bezig om een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen. Beiden hebben een profiel aangemaakt op 11stedenzwemtocht.nl. Het profiel kunt u ook vinden door te gaan naar www.zpkbudel.nl/elly of www.zpkbudel.nl/wilma. Via iDEAL kunt u gemakkelijk een donatie en tevens aanmoediging achterlaten. Alle kleine beetjes helpen en zijn van harte welkom. Als je hun avontuur wilt volgens kan dat ook via de bovenstaande link. Tevens heeft Elly een eigen blog gemaakt waarop ze iedereen probeert te betrekken bij haar voorbereiding en de tocht zelf, deze is te bezoeken op https://elly.zpkbudel.nl ZPK Budel vindt dit een mooie uitdaging en wenst Elly en Wilma alvast veel succes tijdens hun zwemtocht. Steunt u Elly en/of Wilma die hun zwemtalent inzetten om geld op te halen voor onderzoek naar genezing van kanker, door een donatie achter te laten? Alvast bedankt – zodat er voor veel mensen met kanker een betere toekomst komt!