Kwaliteitsvolle tegels voor elk budget bij Kwanten

OVERPELT – Met meer dan 50 jaar ervaring is Kwanten dé specialist in vloer- en wandtegels. In de toonzaal aan de Lieven Gevaertlaan in Overpelt is er voor ieder wat wils en alle producten zijn verkrijgbaar aan de scherpste prijzen. 

Tegels

Wilt u uw woonkamer, keuken, badkamer, … vloeren of betegelen en zoekt u net die éne tegel die perfect bij deze ruimtes past? Zoek niet verder en neem een kijkje in ruime toonzaal. De medewerkers van Kwanten zullen u graag met deskundig advies bijstaan in uw keuze. Zij bieden u een uitgebreid assortiment tegels van de beste kwaliteit aan een betaalbare prijs. Dit komt omdat ze rechtstreeks importeren van diverse fabrikanten.

Parket en laminaat

Parket wordt nog steeds gewaardeerd, omdat het een natuurproduct is met in iedere plank een unieke structuur en decor. Het past in ieder interieur en heeft een warm knus gevoel. Kiest u liever voor de onderhoudsvriendelijke versie, dan bieden wij een uitgebreid assortiment van laminaat met de bijhorende voordelen. Beter waterbestendig, een uitgebreid gamma aan kleuren en afmetingen, de uitstraling van echt hout en een levenslange garantie voor residentieel gebruik. De producten die wij verdelen worden in België ontworpen, geproduceerd en zijn duurzaam ontwikkeld.

Vinyl

Met hun vele voordelen is het geen verrassing dat vinylplanken enorm populair geworden zijn. Met vinyl van hoge kwaliteit kan je een levensechte houten of stenen vloer leggen, zonder hun nadelen. Waterdichte vinylplanken zijn extreem robuust en vragen zeer weinig onderhoud. Dit maakt van hen een perfecte keuze voor zowel consumenten als bedrijven. Mensen die kiezen voor een vinylen vloer moeten niet kiezen tussen duurzaamheid en design. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor jouw badkamer, keuken, restaurant, hal of lobby… luxueuze vinylplanken zijn altijd de beste keuze. Vooral wanneer je houdt van geweldige designs die je hele leven zullen meegaan. (bron: https://www.berryalloc.com/nl/nl/vinyl-planks)

Natuursteen

Ook voor maatwerk trappen en raamtabletten in natuursteen en composiet kan je bij Kwanten terecht. De maquette in de showroom toont de mogelijkheden van afwerking en uitzicht.

Kwanten werkt enkel met hoogwaardige producten die een lange levensduur garanderen. In de ruime toonzaal is het aanbod steeds up to date en alle producten zijn verkrijgbaar aan de scherpste prijzen. Kwanten is gelegen aan de Lieven Gevaertlaan 13 in Overpelt. En kijk ook zeker eens op www.kwanten.be voor meer info.