Leerlingen Musical en muziektheater KANL brengen ‘Dromen’

PELT – Sedert 1 september 2018 (het huidige schooljaar) werd binnen de Kunstacademie Noord-Limburg voor het eerste gestart met de opleiding “Musical/ muziektheater”. 

Een 6-tal leerlingen volgden het afgelopen schooljaar deze studierichting. Zij kregen les in zang, theater en dans. Na een jaartje intensieve oefening tonen zij graag hun eerste creatieve eindproduct. Op zaterdag 8 juni brengen de 6 leerlingen van deze kersverse optie “Musical” hun voorstelling met als titel “Dromen”.

Wil je komen kijken en luisteren? De voorstelling is gratis, maar inschrijven via https://tinyurl.com/ReservatieDromen is verplicht omwille van zeer beperkt aantal plaatsen, de theaterklas in Lommel biedt plaats aan 60 toeschouwers. Er zijn 2 voorstellingen. Misschien wens je, na het zien van hun eindresultaat,  ook wel in te schrijven voor het schooljaar 2019-2020? Je kan dan meer info vinden op www.kanl.be