Proef de zomer bij Els Lauwers Hairstudio!

HAMONT – Van een casual beachkapsel tot de perfecte bruine teint, bij Els Lauwers Hairstudio ben je aan het juiste adres om je helemaal klaar te stomen voor de zomerse dagen. Nieuw is dat je vanaf volgende week je afspraak niet enkel telefonisch kan maken, maar ook via een online boekingssysteem. Dit zal onder andere kunnen via de Facebookpagina van Els Lauwers Hairstudio. En wie nog op zoek is naar een geschikt cadeau voor Vaderdag, kan stoppen met zoeken, want Els heeft in haar salon nog leuke, stoere portemonnees voor papa klaarliggen. Of misschien is een cadeaubon wel een goed idee! 

“Een van de belangrijkste veranderingen in mijn salon,” vertelt Els, “is dat we onze openingstijden hebben aangepast. Ik combineer namelijk mijn passie als kapster graag met mijn gezinsleven. Daarom heb ik beslist om mijn uren aan te passen, iets wat niet enkel voor mij als mama voordelen heeft maar ook voor mijn klanten! Want de nieuwe uren geven mama’s en papa’s de kans om heerlijk in de stoel te komen zitten als de kids slapen of op school zijn. Bovendien kunnen klanten, die tijdens de kantooruren geen tijd hebben, zonder probleem een afspraak maken in de vroege ochtend of in de avonduren. Zo hoeven ze geen verlofdag in te zetten!” Zoals de klanten van Els gewoon zijn, kan er afgeweken worden van de standaard openingstijden. “Alles is mogelijk in overleg,” gaat Els verder. “Als je bijvoorbeeld naar een feestje of een begrafenis moet, kunnen we zeker onze uren aanpassen. ” De openingsuren zijn vanaf nu: maandag en dinsdag van 8.30 uur tot 15.00 uur en van 19.30 uur tot 22.30 uur, woensdag van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 20.00 uur tot 22.30 uur, op donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 15.00 uur en op zaterdag van 6.00 uur tot 14.00 uur. 

Sinds dit jaar organiseert Els regelmatig workshops. Zo zijn er de workshops ‘Vlechten en opsteken bij jezelf’ en ‘SOS mama’s, papa’s, oma’s en opa’s’ waarbij (groot)ouders allerlei tips krijgen om het kapsel van de (klein)dochter op een snelle en vrij simpele manier op te steken of in te vlechten. “De workshops waren een groot succes en dit najaar gaan we er zeker weer een paar organiseren,” lacht Els. “Hou zeker de Facebookpagina in de gaten voor de exacte data en alle info!” 

Afgelopen week volgde Els trouwens weer een bijscholing waar de nadruk werd gelegd op beach- en festivallooks. “Wie deze zomer een dagje aan het zwembad of aan het strand heeft gepland, of een wie een leuk festival op de planning heeft staan, mag altijd een afspraak maken en dan zorg ik voor een prachtig, bijpassend kapsel! Bovendien hebben we tal van leuke haaraccessoires die we in het kapsel kunnen verwerken. Ons eigen jaarlijks verlof ligt trouwens ook al vast. Meer info hierover is te verkrijgen via tel. 0032 476744107 of in het salon.” Een mooi kleurtje is natuurlijk ook onmisbaar tijdens de zomermaanden. “De spraytan express van Curasano heeft al heel veel positieve reacties gekregen,” legt Els uit. “Dit is namelijk een snelle én veilige manier om een natuurlijke bruine teint te verkrijgen. Kom zeker eens langs voor meer info!” 

Els Lauwers Hairstudio is gelegen aan de Lozenweg 15 in Hamont. Een afspraak maken kan via tel. 0032 476744107 of vanaf volgende week online via de Facebookpagina!